"> ');

Tervetuloa!

 

Hääpäivä on yksi tärkeimmistä päivistä elämässä. Jokainen haluaa näyttää silloin hyvältä ja kantaa päällänsä kauniisti istuvaa pukua. Monesti kuitenkin valmiit morsius- ja juhlapuvut eivät sellaisenaan istu päällemme täydellisesti, vaan vaativat fiksausta joihinkin kohtiin ja lähes jokaiselle ainakin lyhennyksen. Me olemme sinua varten, kun tarvitset ompelupalvelua tässä tilanteessa.

 

Morsiusompelimomme palvelee kaikkia morsius- ja juhlapukuasiakkaita ammattitaidolla Helsingin Töölössä. Toimimme samoissa tiloissa Morsiuspukuliike Glamourin kanssa. Autamme sinua kun kyseessä on pukusi lyhentäminen, kaventaminen, hihojen valmistus tai mikä tahansa muu korjausompelua vaativa kohta. Varaa aika ja saavu paikalle pukusi kanssa, niin tehdään siitä täydellisesti istuva ja sellainen, että se miellyttää sinua.

 

Annamme sinulle korjaushinta-arvion ensimmäisessä sovituksessa pukusi perusteella. Suuntaa-antavan hinnaston löydät täältä.

 

Ohjeita puvun säilytykseen ja hoitoon.

 

 

 

Kun tulet sovitukseen

 

 

Saapuessasi korjaussovitukseen, otathan mukaan hääkenkäsi, mahdollisen alushameen sekä sellaiset alusvaatteet jotka olet ajatellut pukea puvun alle. Meiltä on mahdollisuus ostaa erilaisia alushameita, jos sinulta puuttuu sellainen.

 

Toivomme, että kerrot ensimmäisessä sovituksessa mahdollisista kehon muutoksista, kuten painonpudotus, tuloksellinen treenaaminen tai raskaus. Näin tiedämme mitä muutoksia voi tehdä etukäteen ja mitä kannattaa jättää lähemmäksi hääpäivää. Radikaaleja kehon muutoksia viimeisten kuukausien aikana ennen häitä emme kuitenkaan suosittele, koska kiireiseen sesonkiaikaan meillä ei välttämättä ole mahdollisuutta jättää pukusi muokkausta omalle hääviikollesi. 

 

Kesän ja syksyn morsiamet voivat tulla lyhennyttämään pukunsa jo talvella ennen kiireistä sesonkia, heti kun hääkengät on hankittu. Mahdolliset kehon muutokset (poislukien raskaus) eivät yleensä vaikuta puvun pituuteen. Yläosan istuvuusmuutokset on hyvä ottaa työn alle sitten n. 1-2kk ennen hääpäivää. 

 

Nähdään pian!